نحوه کباب کردن استیک: 5 نکته در آشپزی


آیا می خواهید نحوه کامل کردن استیک را بیاموزید؟ برخی چیزها یک استیک آبدار و نرم با پوسته سبک و دودی می کوبند.

بیشتر دنبالش نروید – ما چند روش پخت آسان داریم که استیک های کبابی سریع و قابل کشیدن درست می کنند.

مرحله 1: گوشت گاو برش خورده با مرمر را انتخاب کنید.

به گفته بریتنی کرامپ ، MPH ، RD at Pig Nutrition ، “بهترین برش گوشت گاو برای استیک کبابی باید با مقدار زیادی مرمر ، که تکه ای از چربی سفید موجود در گوشت کامل است ، نرم باشد. چربی سنگ مرمر ذوب می شود. در حالی که استیک شما کباب می شود ، گوشت را آبدار و لطیف نگه می دارد و روی طعم آن تأثیر می گذارد.

استیک خام پخته شده روی سنگ مرمر.

هالی مک کلارک ، متخصص آشپزی Beach Body می گوید ، اگر به میزان مصرف چربی خود توجه می کنید ، “Top Servin یک انتخاب خوشمزه اما بدون چربی برای کباب کردن را کاهش می دهد.”

سایر برش های گوشت گاو با مرمر مناسب برای استیک کبابی عبارتند از:

  • استیک نواری (به عنوان مثال ، نوار نیویورک یا کانزاس سیتی)
  • استیک گوشت نرم بدون استخوان
  • استیک آجیل بالا.
  • Filet Magnon یا Tenderloin.
  • استیک دامن یا بلوز.

قطعه استیک شما باید حدود یک تا دو اینچ ضخامت داشته باشد تا یک چهار تکه خوب بدون پختن گوشت از داخل تولید شود.

استثنا پهلوها یا استیک های دامن است ، که باید بعد از پخت نازک و در مقابل دانه بریده شوند تا رشته های ماهیچه ای محکم شکسته شوند.

این استیک ها بهتر است روی تاکو ، فوجیتا ، ساندویچ یا سالاد سرو شوند.

مرحله 2: تهیه و فصل کردن استیک.

قبل از پخت ، استیک های خود را با یک حوله کاغذی تمیز کنید تا ادویه ها سطح خشکی برای چسبندگی ایجاد کنند.

میکی کلارک پیشنهاد کرد: “برای اینکه طعم ها بهتر وارد گوشت شوند ، استیک های خود را در الگوی کریس کراس در هر دو طرف قرار دهید.”

برای طعم دادن ، می توانید استیک را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

یا ، یک استیک آماده در فروشگاه مواد غذایی بپزید. همچنین می توانید با مخلوط کردن مخلوط زیر ، خودتان آن را تهیه کنید.

  • نمک
  • کاغذ سیاه.
  • پودر سیر یا پیاز.
  • فلفل قرمز
  • فلفل قرمز یا تکه های فلفل قرمز.
  • اورگان
  • دانه های جعفری
  • زیره
  • گشنیز

برای استیک های سفت و ضخیم ، توصیه می کنیم از ماریناد مرطوب – که معمولاً با روغن و اسید تهیه می شود – استفاده کنید تا استیک نرم تر از مالش خشک شود.

اجازه دهید استیک های شما حداقل 30 دقیقه مزه دار شوند تا طعم آن خیس بخورد.

معمولاً ماریناد استیک شما شامل موارد زیر است:

  • روغن
  • آب لیمو یا سرکه
  • سس سویا یا سس Worcestershire.
  • سیر یا پیاز خرد شده.
  • گیاهان و ادویه جات مورد علاقه شما.

مرحله 3: اجازه دهید استیک ها به دمای اتاق برسند.

استیک های مارینت را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 20 تا 30 دقیقه روی دمای اتاق به دمای اتاق نزدیک شوند.

کباب کردن استیک هنگام سرد شدن به این معنی است که داخل استیک باید مدت بیشتری پخته شود ، و احتمالاً منجر به پخت بیرونی بیشتری می شود.

مرحله 4: فولاد را روی توری های داغ و تمیز کباب کنید.

استیک را روی گریل بپزید.

حالا که آماده اید ، زمان پخت استیک فرا رسیده است. شروع با یک گریل تمیز به استیک کبابی شما علائم زیبا و متمایز می دهد.

کرامپ توصیه می کند: “کمی روغن روی گریل بکشید تا استیک به چوب شما نچسبد. استیک گوشتی سریع پخت است که به گریل داغ و از قبل گرم شده در دمای 450-500 درجه فارنهایت نیاز دارد.”

چه مدت باید استیک را روی گریل بپزید؟ در هر طرف چطور؟

تعیین زمان پخت مشخص برای یک استیک دشوار است زیرا بستگی به اندازه ، ضخامت و تراکم مطلوب استیک شما دارد.

  • می توانید با نگاه کردن به استیک های خود در کوره به مدت 2-3 دقیقه شروع کنید و در طرف دیگر تکرار کنید.
  • یک استیک غلیظ باید بیشتر پخته شود ، اما بهتر است آن را بپزید ، پیراشکی ها را بررسی کرده و در صورت نیاز پخت را ادامه دهید.

آیا هنگام پخت استیک کباب پز را خاموش می کنید؟

“اگر استیک شما بیش از یک اینچ ضخامت دارد ، درب آن را ببندید و یک اجاق گاز متصل کنید. اگر این یک استیک نازک یا فانک استیک است ، گریل را باز بگذارید. در غیر این صورت ، قبل از اینکه استیک کامل شود ، شما باید ظاهر خوبی نداشته باشید.

برای بررسی زیبایی ، می توانید استیک را برش دهید ، اما خطر از دست دادن مقداری آب میوه وجود دارد.

مک کی کلارک می گوید: “دماسنج گوشت بهترین دوست دختر است ، قبل از اینکه فکر کنید کار تمام شده است و سپس گوشت خود را هر یک یا دو دقیقه چک کنید.” هنگامی که گوشت شما 5 درجه فارنهایت پایین تر از دمای پخت مورد نظر شما است ، آن را از کوره بردارید. ، سپس آن را به مدت 10 دقیقه با فویل در چادر قرار دهید.گوشت به راحتی به پخت ادامه می دهد.

اگر دماسنج گوشت دارید ، از نمودار زیر برای سنجش کیفیت آن استفاده کنید و استیک خود را بپزید تا زمانی که آن را دوست داشته باشید.

اهدای استیک دمای داخلی (درجه فارنهایت)
رسانه نادر 145 درجه فارنهایت
درخشان 165 درجه فارنهایت

نکته ویژه در مورد نحوه کباب کردن دامن یا استیک دامن.مک کی کلارک می گوید: “توجه داشته باشید که این کسرها نازک تر از استیک های معمولی هستند و زمان کمتری برای رسیدن به کمک های مورد نظر شما طول می کشد.”

بنابراین مراقب این کباب پز باشید!

مرحله 5: قبل از برش به استیک خود استراحت دهید.

استیک پرس و جو برش خورده با سبزیجات در یک بشقاب.

اگر استیک را بلافاصله پس از اتمام آن برش دهید ، آب آن تمام می شود و یک تکه استیک کمتر آبدار برای شما باقی می گذارد.

در عوض ، روی فنجان آلومینیوم را روی چادر بگذارید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا آب آن حل شود.

همانطور که در بالا ذکر شد ، می توان استیک را نیز پخت.

توصیه می کنیم دانه را برش دهید زیرا ماهیچه را به قطعات کوچکتر تجزیه می کند و استیک شما کمتر جویده می شود – این مرحله برای برش های سخت مانند استیک پهلو ضروری است!

برای همه کسرهای دیگر ، از استیک هرطور که دوست دارید لذت ببرید.

به دنبال اطلاعات بیشتر تغذیه هستید؟ از BODNutrition.com دیدن کنید و بیاموزید که چگونه با دو برنامه تغذیه 2B Mindset و Portion Fix تغذیه سالم داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید