راهنمای خرید لبنیات | قسمت دوم


راهنمای خرید لبنیات

این مقاله از سایت دکتر رضا آتمانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، در ادامه قسمت قبلی (راهنمای کامل خرید محصولات لبنی | قسمت 1)

جدول قیمت تغذیه:

درج جدول ارزش غذایی بر روی برچسب بسته بندی مطابق قوانین کشور ما اختیاری است. با این حال ، تولید کنندگان با وارد کردن این جدول اطلاعات بیشتری را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند. نکته قابل توجه مفید بودن این جدول است. متأسفانه ، معلوم می شود که تولید کنندگان عوامل نامربوطی را که به نفع شما نیستند در این جدول قرار داده اند. به عنوان مثال ، نسبت ماده خشک یک عامل تغذیه ای نیست ، اما میزان ماده خشک یا رطوبت در کیفیت غذا به عنوان یک عامل کیفی برای جلوگیری از هرگونه تقلب تعیین می شود و تولید کنندگان مواد خشک نمی توانند محصول را با درصد و درج آن در این میز بی فایده است همچنین برخی از تولیدکنندگان نمک را به جای سدیم ذکر می کنند که باید اصلاح شود. گاهی جدول به زبان انگلیسی وارد می شود که ممکن است برای همه در دسترس نباشد. در هر صورت ، قرار دادن جدول ارزش غذایی می تواند راهنمای شما در انتخاب محصول مناسب با ارزش غذایی باشد.

بسته بندی:

بسته بندی نقش مهمی در جذب مشتری و بازاریاب دارد. بسته بندی باید محصولات غذایی را در برابر عوامل خارجی محافظت کند و از نفوذ رطوبت ، گاز و عوامل خارجی جلوگیری کند. اطلاعات مربوط به بسته بندی مهم و گاه مهم است. تاریخ تولید و انقضا ، شرایط نگهداری و گاهی توصیه های مصرف روی بسته بندی از نکات مهمی است که مصرف کننده باید به آن توجه کند. گاهی اوقات تولید کننده وارد جدول ارزش غذایی می شود که راهنمای مصرف کننده در کنترل رژیم غذایی است. شکل بسته بندی و سهولت استفاده از آن عامل مهمی در خرید محصول است. هنگام خرید یک محصول ، مطمئن شوید که اندازه بسته بندی و حجم یا وزن محصول با نیاز شما مطابقت دارد ، زیرا محصولات لبنی تاریخ انقضای محدودی دارند و ممکن است قبل از استفاده منقضی شوند.۔

راهنمای خرید لبنیات |  متخصص تغذیه اصفهان

استاندارد:

کیفیت درجه ای است که الزامات با توجه به ویژگی های خاص محصول برآورده می شود. الزامات و مقررات مشتری را توضیح دهید. بنابراین ، محصولات غذایی باید دارای ویژگی ها و ویژگی هایی باشند که یک محصول باید داشته باشد. کلیه محصولات تولید شده باید دارای استانداردهای ملی ایران باشند. این موسسه توسط موسسه استاندارد و وزارت بهداشت نظارت می شود. محصولات لبنی موجود در بازار پاستوریزه یا استریل می شوند. این محصولات معمولاً عاری از باکتری های بیماری زای خطرناک هستند. با این حال ، عملکرد صحیح کالاهای کارخانه ، بسته بندی ، ذخیره سازی ، حمل و تحویل به مشتریان بر کیفیت شیمیایی و میکروبی آن تأثیر می گذارد.

محصولاتی که در معرض نور مستقیم خورشید قرار دارند ویتامین ها و مواد مغذی خود را از دست می دهند و چربی خود را از دست می دهند. بسته بندی محصول باید سالم و عاری از هرگونه پارگی یا آسیب باشد. دمای یخچال در مراکز عرضه باید مطابق توصیه سازنده باشد. می توانید صحت آن را از صفحه نمایش یخچال که دما را نشان می دهد ، بررسی کنید. برخی از کارخانه ها از اصطلاح HACCP در بسته بندی استفاده می کنند. این عبارت به معنای تضمین سلامت و ایمنی غذا از مواد اولیه یا مزارع و گاو تا میز است. در ایران برخی از کارخانه ها این گواهی را برای برخی از این مراحل اخذ کرده اند ، بنابراین سلامت محصول فقط در مراحل خاصی مانند مواد اولیه یا خط تولید تضمین می شود.

بنابراین ، مهم است که اطلاعات لازم را با توضیحات بیشتر در اختیار کاربران قرار دهید و از گمراه شدن کاربران جلوگیری کنید.


دکتر رضا آتمانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا آتمانیانی می تواند با ارائه روشهای اساسی تغذیه و میزان و سبک غذا نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و تغذیه در اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

حساسیت غذایی.

غذاهای مفید و مضر برای حساسیت غذایی.

استفاده از هندوانه و چاقی.

مصرف زیاد گوشت قرمز ممنوع است.

استراتژی های کنترل اشتها



دیدگاهتان را بنویسید