آیا فلفل برای شما مفید است؟ 4 دلیل برای پرخوری


فلفل دلمه ای ترد ، خام و کمی شیرین است.

آنها برای آشپزی کم کربوهیدرات محبوب هستند و می توانید آنها را در تمام طول سال در خواربارفروشی محلی خود بیابید (اگرچه طعم آنها در تابستان و پاییز عالی است!) اما آیا فلفل دلمه ای برای شما خوب است؟ آره!

بیایید نگاهی به برخی از فواید فلفل دلمه ای برای سلامتی و نحوه پخت آن با دستور العمل های خوشمزه و کم کربوهیدرات بیاندازیم.

فلفل کم کالری و کربوهیدرات دارد.

فلفل قرمز و زرد را در سینی فر تفت دهید.

یک فلفل دلمه ای بزرگ و کامل تنها 43 کالری و 10 گرم کربوهیدرات دارد که احتمالاً برای کسانی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند خبر خوبی است.

بنابراین ، آیا فلفل دلمه ای باعث افزایش وزن می شود؟ به احتمال زیاد ؛ نه!

بهتر است در رژیم غذایی خود مقصران دیگری پیدا کنید.

مصرف بیش از حد می تواند باعث افزایش وزن شود ، اما خوردن بیش از سه عدد فلفل دلمه ای در یک جلسه بسیار نادر است (9129 کیلو کالری) ، که تقریباً در وعده معمولی چیپس سیب زمینی است.

و وقتی نوبت به میان وعده های شور مانند چیپس می رسد ، به احتمال زیاد بیش از یک عدد سرو می کنید.

فلفل سرشار از مواد مغذی است.

اشتباه نکنید – فلفل دلمه ای ممکن است کالری کمی داشته باشد ، اما سرشار از مواد مغذی است.

آنها حاوی ویتامین A ، C ، B6 و فولات و همچنین پتاسیم و آهن هستند. بنابراین ، کدام رنگ فلفل دلمه ای سالم است؟

به گفته بریتنی کرامپ ، MPH ، RD در Savor Nutrition ، “وقتی صحبت از مواد مغذی می شود ، رنگ فلفل دلمه ای شما متفاوت است.”

فلفل دلمه ای سبز قبل از قرمز شدن. یک فلفل سبز حاوی 150 of از نیاز روزانه شما به ویتامین C است.

فلفل قرمز می تواند 350 درصد از نیازهای روزانه توصیه شده شما را تامین کند.

بیایید کمی عمیق تر جستجو کنیم:

  • میزان مجاز روزانه ویتامین C برای زنان 75 میلی گرم در روز است.
  • برای مردان ، 90 میلی گرم در روز است.
  • فلفل هر نوع حاوی 128 میلی گرم ویتامین C است ، بنابراین 171 RD از RDA برای زنان و 142 for برای مردان است.

کرومپ می گوید: فلفل دلمه ای قرمز ، زرد و نارنجی از نظر لیکوپن و کاروتنوئید بیشتر از فلفل سبز نامرئی است.

کاروتنوئیدها ترکیباتی شبیه آنتی اکسیدان های گیاهی هستند که می توانند از سلول های شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند.

فلفل منبع خوبی از فیبر است.

فلفل دلمه قرمز تازه روی تخته چوبی.

فلفل حاوی مقدار مناسبی فیبر در مقایسه با میزان کالری موجود در رژیم غذایی است.

خوردن یک فلفل بزرگ و کامل 3.5 گرم فیبر به شما می دهد که به ترتیب 14 و 9 درصد برای مردان و زنان است.

خوردن فیبر کافی برای کاهش وزن و سلامت کلی بدن بسیار مهم است ، زیرا به شما کمک می کند تا مدت طولانی تری احساس سیری کنید و با جلوگیری از یبوست ، شما را منظم نگه می دارد.

فلفل سبک است و خوردن آن آسان است.

چرا فلفل دلمه ای را بر دیگران ترجیح می دهیم؟

Krump توضیح می دهد: “فلفل دلمه ای ملایم است و اگر می خواهید از فلفل تند پرهیز کنید گزینه مناسبی است. برای کسانی که از سوزش سر دل رنج می برند ، فلفل دلمه ای جایگزین مناسبی برای فلفل های تند است.”

برخلاف فلفل چیلی ، فلفل دلمه ای حاوی کپسایسین نیست ، ماده ای که فلفل سیاه را می سوزاند.

3 روش آسان برای پختن فلفل دلمه ای.

فلفل دلمه ای

حال س theال این است که “آیا فلفل برای شما مفید است؟” پاسخ مثبت است ، اجازه دهید با آنها در مورد نحوه پخت و پز بحث کنیم.

بدون شک ، شما می توانید فلفل دلمه ای را از چوب صبحانه تازه و خرد شده میل کنید ، اما چرا از چیزهای خلاقانه تری در آشپزخانه استفاده نکنید؟

1. فلفل شکم پر یا پر شده.

فلفل دلمه ای می تواند راهی عالی برای استفاده مجدد از بقیه باشد. حفره توخالی فلفل دلمه ای با گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، پنیر ، لوبیا ، برنج یا سایر سبزیجات پخته شده پر می شود.

البته ، می توانید همین مواد را روی فلفل خرد شده بارگذاری کرده و بپزید.

خلاق باشید – همه چیز در مورد برش فلفل شما است. در اینجا چند دستور العمل برای الهام وجود دارد:

2. فلفل بو داده یا بو داده.

شکر موجود در فلفل دلمه ای را کارامل کنید تا طعم بیشتری از سبزیجات دریافت کنید. می توانید آن را روی گریل (سیگاری) یا فر (سوخته) تهیه کنید.

  • برای کباب کردن فلفل دلمه ای ، آنها را به چهار قسمت بریزید ، آنها را با اسپری آشپزی نچسب بپوشانید و آنها را مستقیماً روی گریل به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید.
  • برای سرخ کردن فلفل دلمه ای ، آنها را به چهار قسمت بریزید ، با اسپری آشپزی نچسب بپوشانید ، مزه دار کنید و در دمای 450 درجه فارنهایت به مدت 15-20 دقیقه بپزید.

از خوردن آن لذت ببرید ، یا از فلفل دلمه ای پخته به عنوان عنصر غذای دیگر استفاده کنید ، مانند:

3. فلفل سرخ شده را هم بزنید

بیایید با آن روبرو شویم – فلفل دلمه ای برای زیبایی هر غذای سبک گوشتی و سبزیجات و همچنین خوشمزه تر شدن آن کلیدی است.

آنها شامل پاپ های قرمز ، زرد یا نارنجی ، در غیر این صورت در دریاهای سبز و قهوه ای هستند.

سیب زمینی سرخ کرده یک گزینه شام ​​آسان و سالم است:

به دنبال اطلاعات بیشتر تغذیه هستید؟ از BODNutrition.com دیدن کنید و بیاموزید که چگونه با دو برنامه تغذیه 2B Mindset و Portion Fix تغذیه سالم داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید