یک درمان قوی یا یک داستان بزرگ؟ – مشاوره تغذیه تلفنی


عسل و دارچین: یک درمان قدرتمند یا یک افسانه بزرگ؟

عسل و دارچین دو ماده طبیعی هستند که فواید زیادی برای سلامتی دارند. برخی ادعا می کنند که وقتی این دو ماده با هم ترکیب شوند ، تقریباً می توانند هر بیماری را درمان کنند. اگرچه شواهد نشان می دهد که هر یک از اینها دارای خواص درمانی هستند ، اما بسیاری از ادعاها در مورد ترکیب عسل و دارچین چندان درست نیست. این مقاله فواید عسل و دارچین را بررسی کرده و واقعیت را از افسانه ها یا تصورات غلط متمایز می کند.

مواد طبیعی برای سلامتی بهتر

عسل مایع شیرینی است که توسط زنبورها تولید می شود. قرنهاست که از آن به عنوان غذا و دارو استفاده می شود. امروزه بیشتر از عسل به عنوان شیرین کننده در آشپزی و نوشیدنی ها استفاده می شود.

دارچین نیز ادویه ای است که از پوست درخت دارچین تهیه می شود. مردم پوست آن را گرفته و خشک می کنند که به آن چوب دارچین می گویند. می توانید دارچین را به شکل چوب خرد شده ، پودر پودر یا به عنوان عصاره خریداری کنید.

فقط عسل و دارچین فواید زیادی برای سلامتی دارند. با این حال ، برخی تصور می کنند که ترکیب این دو مفیدتر است. در سال 1995 ، یک روزنامه کانادایی مقاله ای را منتشر کرد که لیستی طولانی از بیماریهایی را که می توان با مخلوط عسل و دارچین درمان کرد ، لیست کرد. از آن زمان ، ادعاهای عجیب و غریب در مورد ترکیب عسل و دارچین افزایش یافته است.

اگرچه این دو ماده کاربردهای درمانی زیادی دارند ، اما همه ادعاها در مورد ترکیب این دو از نظر علمی معتبر نیستند.

خواص دارچین

دارچین یک ادویه محبوب در آشپزی است و می تواند به عنوان مکمل استفاده شود. دو نوع اصلی وجود دارد:

دارچین کاسیا: این نوع دارچین که دارچین چینی نیز نامیده می شود ، محبوب ترین نوع دارچین است. سیلان ارزانتر از دارچین است و عوارض جانبی بالقوه ای دارد.

دارچین سیلان: این تنوع به عنوان “دارچین واقعی” شناخته می شود. پیدا کردن این کاسیا بسیار سخت تر از دارچین است و طعم کمی شیرین دارد.

خواص بی نظیر دارچین از روغنهای ضروری و ترکیبات آنها به ویژه موادی به نام سینمالدهید گرفته شده است. این ماده همچنین باعث طعم و عطر دلپذیر دارچین می شود.

در اینجا برخی از مزایای اصلی دارچین آورده شده است:

ممکن است التهاب را کاهش دهد:

التهاب مزمن خطر بیماری های مزمن را افزایش می دهد. مطالعات نشان می دهد که دارچین می تواند به کاهش التهاب کمک کند.

می تواند به درمان بیماری های روانی کمک کند:

مطالعات آزمایشگاهی متعددی نشان می دهد که دارچین ممکن است به توسعه پارکینسون و آلزایمر کمک کند. این نتایج همچنین باید در مطالعات انسانی تأیید شود.

خواص ضد سرطانی می تواند موارد زیر باشد:

مطالعات آزمایشگاهی متعددی بر روی حیوانات و لوله های آزمایش نشان داده است که دارچین به جلوگیری از رشد و تولید سلول های سرطانی کمک می کند. با این حال ، تحقیقات بیشتر و مطالعات انسانی مورد نیاز است.

بسیاری معتقدند که دارچین ممکن است یک درمان طبیعی برای اختلال نقص توجه (ADHD) ، سندرم روده تحریک پذیر (IBS) ، سندرم پیش از قاعدگی (PMS) ، سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) و مسمومیت غذایی باشد. با این حال ، شواهد کافی برای اثبات این ادعاها وجود ندارد.

خواص عسل

عسل علاوه بر اینکه جایگزینی سالم برای شکر است ، خواص درمانی متنوعی نیز دارد. با این حال ، مهم است که توجه داشته باشید که همه گونه ها یکسان نیستند. بیشترین فواید عسل با مواد فعال در عسل با کیفیت بالا و خالص متمرکز شده است.

در اینجا برخی از فواید عسل با کمک علمی آورده شده است:

ممکن است در سرکوب سرفه مثر باشد:

یک مطالعه نشان داد که عسل در سرکوب سرفه های شب م thanثرتر از دکسترومتورفان ، ماده فعال در اکثر آب میوه های سرفه است. با این حال ، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

یک درمان قوی برای زخم و سوختگی:

بررسی شش مطالعه نشان داده است که استفاده از عسل روی پوست یک درمان قوی برای زخم ها است.

تصور می شود که عسل می تواند به بهبود خواب ، بهبود حافظه ، افزایش قدرت جنسی ، درمان عفونت ها و کاهش پلاک روی دندان کمک کند ، اما این ادعاها از نظر علمی پشتیبانی نمی شود.

ممکن است با ترکیب عسل و دارچین مشخص شود

اعتقاد بر این است که اگر فقط عسل و دارچین بتوانند به برخی از مشکلات سلامتی کمک کنند ، ترکیب این دو باید م effectiveثرتر باشد. مطالعات نشان داده است که فواید عسل و دارچین برای سلامتی مشابه است. به عنوان مثال ، هر دو دارای ویژگی هایی در زمینه های زیر هستند:

ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد

مخلوط عسل و دارچین می تواند خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد ، زیرا می تواند بسیاری از عوامل خطر را کاهش دهد. سطوح بالای کلسترول بد (LDL) ، تری گلیسیرید ، فشار خون بالا و سطح پایین کلسترول خوب (HDL) عوامل خطر بیماری های قلبی هستند. جالب است که عسل و دارچین به احتمال زیاد روی همه آنها تأثیر می گذارد.

مطالعات نشان می دهد که مصرف عسل می تواند سطح کلسترول بد (LDL) را بین 6 تا 11 درصد و تری گلیسیریدها را تا 11 درصد کاهش دهد. همچنین سطح کلسترول خوب (HDL) را تا 3 درصد افزایش دهید.

یک متاآنالیز نشان داد که مصرف روزانه دارچین کلسترول تام را به 16 میلی گرم در دسی لیتر ، کلسترول بد (LDL) را به 9 میلی گرم در دسی لیتر و تری گلیسیرید را به 30 میلی گرم در دسی لیتر کاهش می دهد. کلسترول (HDL).

اگرچه تأثیر دارچین و عسل بر فشار خون با هم مورد مطالعه قرار نگرفته است ، اما هر دو فشار خون متوسط ​​را به طور جداگانه کاهش می دهند. البته این تحقیق در مورد حیوانات انجام شده است.

علاوه بر این ، هر دو ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند که فواید زیادی برای قلب دارند. آنتی اکسیدان های پلی فنول جریان خون را در قلب بهبود می بخشد و از لخته شدن خون جلوگیری می کند و خطر حمله قلبی و سکته را کاهش می دهد.

عسل و دارچین همچنین می توانند از بیماری های قلبی جلوگیری کنند زیرا هر دو التهاب را کاهش می دهند. التهاب مزمن علت اصلی بیماری قلبی است.

می تواند به التیام زخم ها کمک کند

عسل و دارچین هر دو دارای خواص درمانی خوبی هستند و می توان آنها را در ترکیب با کاربردهای موضعی برای درمان عفونت های پوستی استفاده کرد. عسل و دارچین هریک توانایی مبارزه با باکتری ها و کاهش التهاب را دارند که این دو ویژگی برای درمان پوست بسیار مهم هستند.

عسل وقتی روی پوست مالیده می شود به التیام سوزش کمک می کند. همچنین می تواند زخم پای دیابتی را که یک عارضه بسیار جدی بیماری است ، درمان کند.

خواص ضد باکتریایی قوی دارچین ممکن است فواید دیگری برای ترمیم زخم داشته باشد.

زخم پای دیابتی خطر ابتلا به عفونت های باکتریایی مقاوم به آنتی بیوتیک را افزایش می دهد. یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داده است که روغن دارچین به محافظت در برابر باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک کمک می کند. البته در این مطالعه از روغن دارچین استفاده شده است که بسیار ضخیم تر از پودر دارچین است و می توانید آن را از خواربارفروشی تهیه کنید. هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد پودر دارچین همین تأثیر را دارد.

می تواند در مدیریت دیابت کمک کند

کاملاً ثابت شده است که استفاده منظم از دارچین برای افراد مبتلا به دیابت مفید است. همچنین می تواند به جلوگیری از دیابت کمک کند. مطالعات متعدد نشان داده است که دارچین باعث کاهش قند خون ناشتا در افراد مبتلا به این بیماری می شود. دارچین راهی برای کاهش قند خون و افزایش حساسیت به انسولین است. دارچین باعث حساسیت بیشتر سلول ها به هورمون انسولین می شود و به تبدیل قند خون به سلول ها کمک می کند.

عسل همچنین مزایای بالقوه ای برای افراد مبتلا به دیابت دارد. مطالعات نشان داده است که عسل بسیار کمتر از قند روی قند خون تأثیر می گذارد. علاوه بر این ، عسل می تواند کلسترول بد (LDL) و تری گلیسیرید را در افراد مبتلا به دیابت کاهش دهد ، در حالی که سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش می دهد.

برای شیرین کردن چای ، عسل و دارچین نسبتاً سالم تر از شکر هستند. با این حال ، عسل هنوز کربوهیدرات بالایی دارد ، بنابراین افراد مبتلا به دیابت باید آن را در حد اعتدال بخورند.

سرشار از آنتی اکسیدان

عسل و دارچین هر دو منبع عالی آنتی اکسیدان هستند که فواید زیادی برای سلامتی دارند. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که شما را در برابر مولکول های فرار به نام رادیکال های آزاد که می توانند به سلول های شما آسیب برسانند ، محافظت می کنند.

عسل سرشار از آنتی اکسیدان فنل است که با کاهش خطر بیماری های قلبی مرتبط است. دارچین همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است. در مقایسه با سایر ادویه جات ترشی جات ، دارچین از نظر محتوای آنتی اکسیدانی در صدر قرار دارد. مصرف عسل و دارچین در کنار هم می تواند مقدار زیادی آنتی اکسیدان به شما بدهد.

ادعاهای بی اساس در مورد عسل و دارچین

ایده ترکیب دو ماده قوی برای درمان حتی قوی تر به نظر می رسد. با این حال ، هیچ مطالعه ای نشان نداده است که ترکیب عسل و دارچین یک ماده معجزه آسا می سازد که بیماری های مختلف را درمان می کند. علاوه بر این ، بسیاری از استفاده های پیشنهادی از عسل و دارچین از نظر علمی پشتیبانی نمی شود. در اینجا برخی از ادعاهای رایج اما مبهم در مورد عسل و دارچین آورده شده است:

با علائم آلرژی مبارزه می کند:

برخی مطالعات در مورد توانایی عسل در کاهش علائم حساسیت انجام شده است ، اما شواهد ضعیف است.

سرماخوردگی را درمان می کند: عسل و دارچین خواص ضد باکتریایی خوبی دارند ، اما بیشتر سرماخوردگی ها توسط ویروس ها ایجاد می شوند.

آکنه را درمان می کند: در حالی که خواص ضد باکتریایی هر دو ماده برای پوست مستعد آکنه مفید است ، هیچ مطالعه ای در مورد اثربخشی این ترکیب در درمان آکنه انجام نشده است.

کمک به کاهش وزن: مطالعات متعدد نشان داده است که جایگزینی قند با عسل به کاهش وزن شما کمک می کند ، اما هیچ مدرکی وجود ندارد که عسل و دارچین به کاهش وزن شما کمک کند.

تسکین درد آرتروز: عسل و دارچین التهاب را کاهش می دهند ، اما هیچ مدرکی مبنی بر استفاده از این غذاها بر روی پوست برای کاهش ورم مفاصل وجود ندارد.

مشکلات گوارشی را برطرف می کند: ادعاهایی وجود دارد که عسل می تواند از معده شما محافظت کند و هر دو ماده با عفونت های باکتریایی در روده مبارزه می کنند. اما تحقیقات علمی این ادعاها را تأیید نمی کند.

چگونه از عسل و دارچین برای بهبود سلامت خود استفاده کنیم

بهترین راه استفاده از عسل در رژیم غذایی شما استفاده از آن به عنوان جایگزین قند است. حتماً عسل بدون تقلب بخرید ، زیرا بسیاری از عسل های فرآوری شده در قفسه های سوپر مارکت هیچ فایده ای برای سلامتی ندارند. از عسل با احتیاط استفاده کنید ، زیرا قند بالایی دارد.

همچنین باید توجه داشته باشید که دارچین حاوی ترکیبی به نام کومارین است که می تواند در مقادیر زیادی سمی باشد. دارچین کاسیا دارای کومارین بیشتری نسبت به دارچین سیلان است. بهتر است دارچین سیلان بخرید ، اما در صورت مصرف انواع مختلف ، مصرف روزانه آن را به 1.2 قاشق چایخوری (2-0.5 گرم) محدود کنید. می توانید با خیال راحت روزانه 1 قاشق چایخوری (تقریبا 5 گرم) دارچین سیلان استفاده کنید.

برای استفاده از عسل و دارچین برای درمان عفونت های پوستی ، مقدار کمی روغن دارچین را با عسل مخلوط کرده و مستقیماً روی پوست آلوده بمالید.

در پایان

عسل و دارچین هر کدام فواید زیادی برای سلامتی دارند که بسیاری از آنها توسط علم پشتیبانی می شود. هر دوی این مواد به ویژه برای بهبود سلامت قلب و عفونت مفید هستند. با این حال ، هیچ شواهد علمی وجود ندارد که نشان دهد ترکیب عسل و دارچین معجزه ای شفابخش ایجاد می کند.

مترجم: معصومه کریم نجات

منبع:

healthline.com

دیدگاهتان را بنویسید