چرا نباید از فویل آلومینیومی استفاده کنید؟


بیایید دریابیم که چرا استفاده از چیپس های آشپزی خطرناک است و باید از چه چیزهایی آگاه باشید.
چرا نباید از فویل آلومینیومی استفاده کنید؟

نه خیلی وقت پیش، بهره برداریورقه ی آلومینیومیمشکلی نبودقطعا محصول مناسبی است.


بحث های زیادی در مورد قرار دادن غذا در سمت براق یا کمتر براق قلع وجود داشته است.


بطور کلی،فویل آلومینیومی برای سه منظور استفاده می شود.دلایل زیادی وجود دارد: پخش شدن در زیر غذا (مثلاً در aفر) برای نگهداری مواد غذایی (بسته بندی)، گرم نگه داشتن غذا بعد از پختن و غیره.


این استدستی و آسان برای دریافت و استفادهوآیا واقعا برای بدن مضر نیست؟


یا حتی اگر مضر باشد ارزش استفاده دارد؟بیایید به این موضوع بپردازیم.

چرا از فویل آلومینیومی استفاده نمی کنید؟

چرا از فویل آلومینیومی استفاده نمی کنید؟

فویل آلومینیومی محصولی است که از غلتاندن یک ورقه آلومینیومی بسیار نازک در یک استوانه مقوایی ساخته می شود که به راحتی می توان آن را برش داد و در صورت نیاز از آن استفاده کرد.


ضخامت صفحه آلومینیومی معمولاً کمتر از ۰.۲ میلی متر است که بسیار انعطاف پذیر است.

آلومینیوم چیست؟


آلومینیوم از قرن بیستم بعد از آهن پرمصرف ترین فلز بوده است.او اواستخراج شده ازبوکسیتنوع سنگ رسوبی.


طول عمر بسیار بالایی دارد و رسانایی حرارت و الکتریسیته بالایی دارد.


خواص آلومینیوم به شرح زیر است:

  • دوام:نیرویی که یک فلز قبل از شکستن یا تغییر شکل می تواند تحمل کند.
  • انطباق:یک خاصیت فیزیکی که به فلز اجازه می دهد بدون شکستگی به یک ورق فلز تبدیل شود.
  • صافی: اینبه این معنی است که می توانید شکل آن را بدون شکستن تغییر دهید.نرمی باعث می شود تا نخ ها و سیم ها از آلومینیوم ساخته شود.

چه زمانی ناسالم است؟

آلومینیوم (آلیاژ آلومینیوم) یک ماده بسیار مقرون به صرفه است که در بسیاری از ظروفی که معمولا استفاده می کنیم از جمله کاسه، قابلمه و تابه استفاده می شود.


پس باید باشدواضح تراین آلومینیوم هنگام استفاده در ساخت ابزار برای سلامتی مضر نیست.


با این حال، زمانی که غذا در فویل آلومینیومی پیچیده شود، روی آتش گرم شود یا در اجاق در دمای بالا گرم شود، می تواند خطرناک باشد.


این امر به ویژه هنگامی که با غذاهای ترش یا تند استفاده می شود صادق است.برای درک این موضوع، ابتدا باید به جزئیات زیر توجه کنیم:

چه زمانی ناسالم است؟

آلومینیوم چگونه روی بدن انسان کار می کند؟

ورود آلومینیوم به بدنمی توان آن را دفع کرد، اما فقط در مقادیر کم. 


به عبارت دیگر، مقدار کم آلومینیوم مشکلی ندارد.۴۰ میلی گرم/کیلوگرم روزانه به مقدار کم.


نکته ای که باید در اینجا به آن اشاره کنیم این است که بیشتر از آنچه فکر می کنیم در معرض آلومینیوم هستیم.


آلومینیوم در انواع غذاها و مکان ها یافت می شود.در زیر منتخبی از چند نمونه آورده شده است.

  • خودروها
  • ذرت
  • گیاه دارویی
  • نمک
  • منفی
  • برش های پنیر C
  • ادویه ها
  • داروهایی مانند آنتی اسیدها


نمونه هایی ازبیماری هایی که ممکن است رخ دهدزمانی که مقدار زیادی آلومینیوم در بدن جمع می شودبه شرح زیر است.

  • احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر
  • به خصوص برای افراد مبتلا به بیماری کلیوی خطرناک است
  • برای بیماران ارتوپدی خوب نیست
  • مانع از تولید سلول های مغز می شود
  • در دمای بالا از فویل آلومینیومی استفاده نکنید!

    عوامل کاهنده آلومینیوم عبارتند ازماهیتابه را بلافاصله پس از پختن غذا مالش ندهید.


    ظروف آلومینیومی آشپزخانه اکسید می شوند و یک لایه بی اثر تشکیل می دهند که از مخلوط شدن آلومینیوم با غذا جلوگیری می کند.


    هنگام پخت و پز با فویل آلومینیومی مشکل بزرگ است.


    از آنجایی که یکبار مصرف است، یک فیلم غیرفعال تشکیل نمی شود.هنگام پخت و پز، مقدار آلومینیوم وارد شده به غذا از حد معمولی که برای بدن انسان مضر تلقی می شود، فراتر می رود.


    در نتیجه، استفاده از فویل آلومینیومی برای نگهداری مواد غذایی اشکالی ندارد.


    با این حالاستفاده از آن در پخت غذا در دمای بالا توصیه نمی شود.

    رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/
    رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر