وقتی می گوییم کربوهیدرات ها ، چربی ها ، پروتئین ها به ترتیب 4 ، 9 ، 4 کیلو کالری بر گرم هستند ، آیا TEF قبلاً محاسبه شده است؟ : تغذیه


از ویکی پدیا:

اثر حرارتی غذا ، انرژی مورد نیاز برای هضم ، جذب و دفع مواد مغذی است. میزان آن بستگی به ترکیب غذای مورد استفاده دارد:

بیایید میانگین را در نظر بگیریم زیرا مقدار دقیق آن بستگی به نوع ماکروی که استفاده می کنید دارد: اگر TEF محاسبه نشود ، مقدار کربوهیدرات یا پروتئین یکسان از نظر فنی کالری یکسانی خواهد داشت ، اما t به لطف پروتئین EF ، به طور متوسط ​​تفاوت وجود دارد از 15 انرژی کمتر (22.5 – 7.5).

شما:

درست است

دیدگاهتان را بنویسید