نانسس میوه چیست؟ و فواید آن.


میوه نانس چیست؟

میوه گرمسیری نانس در آمریکای مرکزی و لاتین و همچنین دریای کارائیب یافت می شود.

بسته به اینکه در کجا واقع شده است، می توان آن را با نام های بسیار دیگری نیز نامید. در مکزیک، یاکا (کلمبیا) و هاگبری (جامائیکا) نیز به نام‌های nanche شناخته می‌شود.

در بایرسونیما کاسیفولیا درخت میوه نانس می دهد که درختچه ای مقاوم به خشکی است. بین ۱۰-۲۰ اینچ (۳۳-۶۶ سانتی متر) رشد می کند.

یکی از گونه های گوشت قرمز، مالپیگیا مکزیکا، به راحتی در مکزیک و کاستاریکا یافت می شود. به آن نانس قرمز یا گواجاکوت نیز می‌گویند.

میوه نانس معمولاً به شکل گیلاس زرد یا نارنجی است و قطر آن کمتر از ۱ اینچ (۱ تا ۲ سانتی متر) است.

بوی متمایز و طعمی شیرین و متمایز دارد.

خمیر روغنی یک خمیر روغنی سفید است که حاوی حداکثر سه دانه سفید است.

فصل/در دسترس بودن

میوه نانس را می توان در ماه های پاییز و زمستان یافت.

حقایق فعلی

از نظر علمی، میوه Nance را می توان به عنوان Byrsonima cressifolia طبقه بندی کرد. به نام های گیلاس زرد، قاشق طلایی یا گیلاس طلایی نیز شناخته می شود. آنها منبع اصلی شهد در کاستاریکا هستند و نقش مهمی در آن دارند. هنگامی که آنها از درخت جدا می شوند، میوه های نانس را می توان کاملاً رسیده در نظر گرفت. سپس می توان آنها را به راحتی جمع آوری کرد و حداقل یک شب در آب غوطه ور کرد تا طعم تلخ آنها کاهش یابد.

ارزش غذایی

پوست و میوه درختچه نانس ارزش غذایی دارد. میوه نانس سرشار از ویتامین C و دارای مواد معدنی مانند کلسیم و فسفر است. این میوه ها حاوی فیبر نیز هستند. پوست درخت و میوه‌های نانس نرسیده حاوی تانن و همچنین اسید اگزالیک هستند.

برنامه های کاربردی از میوه نانسس

می توانید میوه نانس را به صورت خام یا پخته مصرف کنید. میوه نانس بیشتر در غذاهای شیرین استفاده می شود، اما می توان از آن در غذاهای شور نیز استفاده کرد. از آب میوه نانس می توان برای تهیه مربا یا طعم دهنده بستنی استفاده کرد. پسادا د نانس، دسر پانامایی، کاستردی است که می توان آن را به صورت گرم یا سرد سرو کرد. روی آن را می توان با شیر یا پنیر تازه نیز اضافه کرد. غذای خورش مانند مکزیکی از میوه نانس استفاده می کند و زیتون، برنج، مرغ و سایر مواد را به آن اضافه می کند.

چگونه میوه های نانس را در رژیم غذایی خود بگنجانیم؟

بسته به جایی که در آن قرار دارید یافتن میوه نانس دشوار است. می توان آن را در بسیاری از بازارهای سراسر کارائیب، آمریکای لاتین و آمریکای مرکزی تازه یافت.

می توان آن را در بازارهای تخصصی یا فروشگاه هایی که غذاهای لاتین و کارائیب در ایالات متحده می فروشند، پیدا کرد. همچنین می توانید آن را به صورت منجمد در بخش های بین المللی در سوپرمارکت های سراسر جهان پیدا کنید.

همچنین می‌توان نسخه‌های نگهداری‌شده میوه‌ها را، چه در شربت یا سرکه، در خارج از منطقه‌ای که بیشتر در آن کشت می‌شود، پیدا کرد.

نسخه های نگهداری شده می توانند شکر و نمک بیشتری داشته باشند. اگر از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنید، هنوز هم می توانید از اینها لذت ببرید. با این حال، سهم خود را محدود کنید.

میوه نانس را می توان به صورت خام میل کرد، اما باید هسته آن را حذف کنید. در مکزیک معمولا با پودر فلفل قرمز و یک لیمو ترش سرو می شود.

مصارف سنتی

برای درمان بثورات، زخم ها و بیماری های ریوی استفاده می شود.

یک فنجان چای سه بار در روز می تواند به درمان روماتیسم، کم خونی، خستگی و درد استخوان کمک کند.

از پوست می توان برای درمان اسهال استفاده کرد.

این میوه برای کاهش کلسترول و چربی مفید است که می تواند به جلوگیری از یبوست نیز کمک کند.

می توان از آن برای درمان آکنه روی پوست، ریزش مو و کاهش حافظه استفاده کرد.

هندی‌های میکس مکزیکی از پوست برای درمان مشکلات گوارشی و بیماری‌های پوستی استفاده می‌کنند.

از دم کرده های تهیه شده از پوست می توان برای درمان اسهال و افزایش قاعدگی استفاده کرد.

در درمان مشکلات ریوی، سوء هاضمه و لکوره موثر است.

برای درمان مارگزیدگی در بلیز استفاده می شود.

گویان از پوست آن به عنوان ضماد برای درمان زخم ها استفاده می کند.

مکزیکی ها از پوست درخت پودر شده برای درمان زخم خود استفاده می کنند.

همچنین می توان از پوست برای پنهان کردن برنزه و سمی کردن ماهی و همچنین برای درمان بیماری های گوارشی، تنفسی و پوستی استفاده کرد.

از ریشه ها می توان برای درمان بیماری ها استفاده کرد.

تصور می شود که خواص ضد باکتریایی در ساقه و ریشه وجود دارد.

برای تقویت دندان ها و جلوگیری از افتادن آنها در مکزیک استفاده می شود.

خاصیت پادزهر و قابض دارد.

چگونه غذا بخوریم نانس میوه:

همچنین می توان آن را در یک بطری شیشه ای برای استفاده در آینده نگهداری کرد.

می توان از آن برای تهیه ژله، مربا، نوشابه های گازدار و قیمه گوشت استفاده کرد.

یکی از مواد تشکیل دهنده ژله و شربت است.

نانس یک غذای مکزیکی است که با زیتون و برنج درست می شود.

برای تهیه pesada de nuance در پاناما، میوه ها را با شکر و آرد ترکیب می کنند.

نانس در برزیل و مکزیک به دلیل طعم ملایم، شیرین و ترش برای تهیه آب میوه و بستنی استفاده می شود.

این یک ماده ضروری در دسر نیکاراگوئه به نام راسپادوس است.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/
رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر