من اخیراً کشف کردم که هیدرولیز شده در میوپروتئین یکسان است ، گران قیمت نیست و قیمت آن برای جداسازی آنها یکسان است ، آیا کسی آن را امتحان کرده است؟ : تغذیه


من می خواهم آن را امتحان کنم زیرا دوست دارم آب پنیر شفاف آنها را جدا کنم ، اما بسیار گران است و ارزش سرو کردن کم را ندارد. یکی در اینجا گفت که آب پنیر شفاف اساساً آب پنیر هیدرولیز شده است که طعم بیشتری دارد. درست است؟ آیا مانند آب پنیر خالص آنها به خوبی در آب حل می شود؟ اگر چنین است ، تنها نکته منفی این است که نامطلوب است و من باید سعی کنم با آن بازی کنم تا طعم آن را ببینم ، و من فکر می کنم: تصمیم گرفتم از برخی جایگزین های بدون قند استفاده کنم. فکر کردم و شاید از میوه استفاده کنم و آب پنیر هیدرولیز شده را با آب مخلوط کنم ، اگر کار کند ، من کمتر از نصف هزینه آب پنیر “خودم” را دارم ، من آن را دوست دارم اما مطمئن نیستم که اصلی است ، من کار خواهم کرد (می دانم که واقعاً طعم آب پنیر شفاف را نخواهد داشت اما اگر حل شود خوب در آب من یک محلول مزه دریافت خواهم کرد) هدف اصلی استفاده از شیر / جایگزین های شیر است. من فقط نمی خواهم از آب برای طعم دادن با میوه یا قند اضافی استفاده کنم.
در کمال تعجب اگر کسی در اینجا به این موضوع فکر کند ، خوشحال می شوم نظرات و نظرات و تصحیحات شما را بشنوم 🙂 متشکرم.

دیدگاهتان را بنویسید