عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی کشور را تولید می کنند


به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، مهدی مجری مراسم تکریم و معارفه رئیس عشایر خراسان رضوی با اذعان به اینکه بخش عمده ای از امنیت غذایی کشور بر عهده روستاییان و دامداران است، اظهار داشت: عشایر با ۲۵۱ هزار خانوار ۱.۴ خانوار را تشکیل می دهند. از جمعیت کشور در حال حاضر ۲۵ درصد گوشت قرمز و پروتئین حیوانی و ۳۵ درصد صنایع دستی تولید می کنند.

معاون امور عشایری سازمان عشایری کشور گفت: هر چادر عشایری یک پایگاه تولیدی، یک پایگاه فرهنگی و یک کلانتری است و از دو دهه پیش در همه جای مناطق مرزی عشایر بوده اند و به آنها خدمت می کنیم و داریم. هیچ مشکل امنیتی نداشت

وی ادامه داد: در طول زندگی مشترک تلاش می کنیم شرایط محیطی را کنترل کنیم اما عشایر با تلاش همتایان استانی در تلاش هستند تا با شرایط محیطی سازگار شوند که تامین آب پایدار، آبیاری سیار و تحویل علوفه اجرا شده است. که تا حد زیادی از ناامیدی و خروج جلوگیری کرده است». از آواره شدن عشایر جلوگیری شده است.

میزبان تاکید کرد: عشایر دام های ژنتیکی دارند که اگر به دلیل خشکسالی و کمبود علوفه تلف شوند، جایگزینی برای تطبیق با شرایط وجود ندارد.

رئیس حوزه نمایندگی ولی فقیه جهاد کشاورزی خراسان رضوی در این دیدار با اشاره به روایت امام حسن عسکری علیه السلام گفت: دو خصلت و حالت که بالاتر از این دو چیز نیست. ایمان و ایمان به خدا و به نفع بندگان خداست، ایمان به خدا خمیرمایه وجود انسان است و ایمان قلبی است که انسان زیر سایه آن به آرامش و امنیت می رسد.

حجت الاسلام احمدی پناه افزود: ویژگی بعدی بهره مندی از بندگان خداست که یکی از مهمترین وظایف جامعه ما کشف زندگی و کار مردم است که یکی از وظایف حوزه کشاورزی است. سازمان جهاد مسئول امنیت غذایی است.

گفتنی است در این جلسه از زحمات محمد نبوی فرد تدیر تقدیر و محمدحسین جعفری به عنوان سرپرست اداره کل عشایر رضوی خراسان معرفی شد.

انتهای پیام/۷۰۰۴۲




این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید