طرز تهیه تنقلات رژیمی مرغ و قارچ – دکتر رویا خادمیان


طرز تهیه تنقلات رژیمی مرغ و قارچ

میان وعده یکی از محبوب ترین غذاها است. امروز می خواهیم با شما در مورد طرز تهیه تنقلات مرغ رژیمی و قارچ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه تنقلات مرغ و قارچ

  • پیاز خرد شده: الف
  • فلفل دلمه ای: a
  • قارچ: پنج عدد
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • سینه مرغ: دو عدد پخته
  • نان تست: در صورت نیاز

طرز تهیه تنقلات مرغ و قارچ

  • پیاز را در روغن بریزید و قارچ ها را اضافه کنید تا نرم شوند.
  • فلفل دلمه ای را اضافه کنید ؛
  • مرغ را تراشیده و مواد را داخل آن بریزید ؛
  • نمک ، فلفل و آویشن را اضافه کنید ؛
  • سس سس کچاپ را روی نان تست بریزید ؛
  • مواد را روی نان و سپس پنیر پیتزا را روی مواد بریزید.
  • یک تکه دیگر روی نان می گذاریم.
  • برای تهیه تنقلات در ساندویچ ساز قرار دهید.

اطلاعات تغذیه میان وعده مرغ و قارچ

مجموع تنقلات تهیه شده به این روش 1800 کالری است و برای 12 نفر مناسب است. اگر این مقدار بر 12 تقسیم شود ، هر فرد مقادیر زیر را دریافت می کند:

  • کالری: 150
  • کربوهیدرات: 19.33 گرم
  • چربی: 3.88 گرم
  • پروتئین: 11.83 گرم

دیدگاهتان را بنویسید