روش کباب پز ذغال سنگ: 9 نکته و ترفند.


امسال یک چالش جدید برای خود ایجاد کنید. به جای استفاده از مدل گاز قدیمی خود ، از کوره ذغال سنگ فرار کنید.

اگرچه Charcoal Grill علاقه زیادی به یادگیری روش صحیح دارد ، اما برای شروع ایمن مواردی را باید بدانید.

بخوانید و بیاموزید که چگونه همه چیز را از استیک و همبرگر گرفته تا سبزیجات ، داخل و خارج با کوره ذغال چوب بپزید و از برخی اشتباهات رایج جلوگیری کنید.

حتماً این راهنما را با نکات مفید آشپزی ما برای آشپزی تابستانی همراه کنید که باعث می شود مهمانان شما فکر کنند سالهاست این کار را انجام می دهید.

1. از روش شومینه برای روشن کردن آن استفاده کنید.

مردی که از روش شومینه برای روشن کردن کوره ذغال سنگ استفاده می کند.

این روش نورپردازی دخترانه است که مایکل هاس ، RD و بنیانگذاران Angry BBQ ، به دلیل آسان بودن آن ، ترجیح می دهند.

شما باید استارت شومینه را بردارید و سپس چند قدم با روشن کردن کوره فاصله دارید:

  • استارت شومینه خود را با ذغال مورد علاقه خود بارگذاری کنید.
  • مقداری کاغذ زیر شومینه زیر گریل خود قرار دهید.
  • کاغذ را روشن کنید.

و بس کاغذ گرما را افزایش می دهد ، زغال را کاملاً روشن می کند.

هاس زغال را برای 10-15 دقیقه توصیه می کند تا کاملاً مشتعل شود.

سپس ، هنگامی که سفید شدند ، شما آماده هستید که ذغال خود را کباب کنید.

2. گریل خود را سریع گرم کنید.

برای کار با کوره ذغال سنگ به زمان بیشتری نیاز دارید. اینجاست که یاد می گیرید چگونه دریچه های خود را کار کنید.

جانت کامزل ، RDN از The Radiant Route توضیح داد: “هرچه باد گرمتر باشد ، آتش نیز داغتر می شود.” “مطمئن شوید که دریچه دریچه کوره را باز کنید تا هوا در آتش جریان داشته باشد.”

هاس افزود: “اکثر دختران ذغالی دارای یک دریچه پایین و یک دریچه فوقانی هستند.”

او توضیح می دهد که قسمت پایینی مسیری است که بیشتر جریان هوا را کنترل می کند ، بنابراین وقتی می خواهد کوره من سریع گرم شود ، “قسمت پایینی آن کاملاً باز و قسمت بالایی نیمه باز است.” نگه می دارد.

3. دمای پایدار را حفظ کنید.

شما گرمای دائمی را برای بهترین نتایج کبابی می خواهید ، و این به دریچه های شما نیز می رسد.

هاس می گوید: “هنگامی که به دمای دلخواه رسیدم ، شروع به بسته شدن کمی می کنم ، بنابراین دمای کباب من ثابت می ماند.”

4. به عناصر توجه کنید

هاس توضیح داد: “دمای هوا و محیط بیرون نیز باعث کاهش تولید حرارت ذغال سنگ شما می شود که این امر برای آشپزخانه بیشتر طول می کشد.”

وی افزود: “اگر از کوره ذغال سنگ استفاده می کنم ، همیشه برنامه دارم 30 دقیقه اضافی به برنامه کباب کردن اضافه کنم.”

5. از آشپزی دو منطقه ای استفاده کنید

به نظر پیچیده می آید ، اما به سرعت از پس آن بر می آیید: ذغال روشن خود را در یک طرف کباب پز قرار دهید تا “یک طرف کباب پز گرم شود در حالی که طرف دیگر دمای پایین تری داشته باشد”.

کامزال می گوید: “غذاهایی که سریع پخته می شوند باید روی ذغال سنگ قرار گیرند.” این شامل گوشت خوک یا استیک طرفین سویا زنجبیل ما می شود.

او می گوید: “غذاهایی که زمان پخت آنها بیشتر طول می کشد را می توان در کنار ذغال سنگ قرار داد ، بنابراین حرارت غیر مستقیم می گیرند.” این دستور غذا را با سالاد رومی و گردوی کبابی ما امتحان کنید.

برای جلوگیری از اشتباهات کباب کردن ذغال سنگ

همبرگر در کوره های ذغال سنگ ، سایر بسته شدن مواد غذایی.

این اشتباهات رایج هستند اما اجتناب از آنها آسان است. مطمئن شوید که از آنها برای تجربه بهتر کبابی اجتناب کنید.

6. درب را زیاد باز نکنید.

هاس هشدار داد: “فقط درب را باز کنید تا غذای خود را اضافه کنید یا وضعیت آشپزخانه را بررسی کنید.” اگر مدام آن را بردارید ، “هنگام بازکردن درب کوره گرمای زیادی را از دست خواهید داد و زمان می برد تا کوره شما به دمای خود بازگردد.”

7. سرعت بخشیدن به روند.

به یاد داشته باشید ، برای کوره ذغال سنگ به زمان بیشتری احتیاج خواهید داشت – اما نتیجه آن ارزشش را خواهد داشت!

اگر قبلاً درپوش را دوبار برداشته اید ، بروید و دقیقه بیشتری به زمان پخت خود اضافه کنید.

8. چربی سوزی روی زغال.

هاس می گوید به راحتی می توانید از یک دریچه برای بالا بردن یا پایین آوردن دمای کوره ذغال خود استفاده کنید – به شرطی که ذغال کافی داشته باشید.

فقط به این دلیل که شما به دنبال یک روش کندتر و کندتر هستید ، به این معنی نیست که می توانید از زغال کمتر استفاده کنید.

9. خاکستر قدیمی را در کوره خود بگذارید.

ممکن است بخواهید خاکستر قدیمی را قبل از روشن کردن براکت ها یا توده های زغالی جدید تمیز کنید. کامزال می گوید: “ممکن است خاکستر زیادی در کوره برای سوزاندن ذغال وجود داشته باشد.”

دیدگاهتان را بنویسید