تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر


تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر

جوش شیرین و بیکینگ پودر هر دو مواد لازم برای تهیه خمیر هستند که قبل از فرآیند پخت به محصولات نانوایی اضافه می شوند تا با تولید گاز دی اکسید کربن میزان محصول نهایی افزایش یابد. اما نحوه استفاده از این دو ترکیب متفاوت است. در این مقاله در سایت دکتر رضا اطمینانانی متخصص تغذیه اصفهانی قصد داریم تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر را بررسی کنیم.

جوش شیرین در واقع بی کربنات سدیم خالص است که با رطوبت و ترکیبات اسیدی در غذا مخلوط می شود. در دمای فر گاز دی اکسید کربن تولید می کند. این واکنش با مخلوط کردن ترکیبات شروع می شود. بنابراین ، در این مرحله ، باید سریع پردازش کنید.مواد را سریع آماده کرده و در فر قرار دهید. در غیر این صورت ، گاز حاصله از بافت خارج شده و باعث کاهش حجم محصول نهایی می شود.

بیکینگ پودر یک ترکیب پیچیده تر است و شامل ترکیبات اسیدی مانند اسید تارتاریک و پرکننده های نشاسته است. هنگامی که از پودر بیکینگ پودر استفاده می شود ، زیرا مواد در دمای اتاق مخلوط می شوند ، مقداری گاز دی اکسید کربن آزاد می شود ، اما بیشتر آن هنگام پخت تولید می شود. اینکه کدام یک از دو ماده در دستور آشپزی استفاده می شود بستگی به سایر مواد موجود در دستور غذا دارد.


مطالب پیشنهادی:

گوشت بخورید یا نخورید


جوش شیرین یک مخلوط قلیایی است و طعم تلخی در محصول ایجاد می کند ، مگر اینکه برخلاف ترکیبات اسیدی مانند آب میوه و ماست باشد ، اما بیکینگ پودر دارای هر دو ترکیب اسیدی و قلیایی است و بنابراین طعم آن را دارد. به

دستورالعمل استفاده از بیکینگ پودر معمولاً شامل سایر مواد بی مزه مانند شیر است. البته می توان به جای جوش شیرین از پودر جوش شیرین استفاده کرد ، اما به عنوان مثال ، در مواردی که دستورالعمل های پخت برای جوش شیرین جوش شیرین پیشنهاد می شود ، نمی توان از جوش شیرین استفاده کرد زیرا جوش شیرین حاوی کیک است. هیچ اسیدی برای افزایش مقداری. ، اما می توان آن را به کرم تارت اضافه کرد. به جای جوش شیرین از جوش شیرین استفاده می شود.


دکتر. رضا می تواند با تامین تغذیه اولیه و میزان غذا و تأمین مواد مغذی نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

دکتر متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان ، دکتر


دکتر رضا آتمانی

متخصص تغذیه اصفهان


مطالب پیشنهادی:

بوی بد دهان را با غذا از بین ببرید

لاغری نامناسب و پوکی استخوان

چربی شکم را با پنج ماده مغذی کاهش دهید

آرد ترش یا جوش شیرین




دیدگاهتان را بنویسید