بیماری های کلیوی و تغذیه کار می کند و نه بیشتر.


رژیم غذایی در بیماران کلیوی

محدودیت های غذایی بسته به مرحله بیماری متفاوت است. به عنوان مثال ، افرادی که در مراحل اولیه بیماری مزمن کلیه هستند ، محدودیت های غذایی متفاوتی نسبت به افرادی که در مراحل بعدی بیماری کلیوی یا نارسایی کلیه هستند دارند. همچنین محدودیت های غذایی مختلفی برای افرادی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی هستند و نیاز به دیالیز دارند ، وجود دارد. دیالیز درمانی است که آب اضافی را حذف کرده و مواد زائد را فیلتر می کند. بیشتر افراد مبتلا به بیماری کلیوی در مرحله نهایی یا مرحله نهایی باید از رژیم غذایی مناسب کلیه پیروی کنند تا از تجمع برخی مواد شیمیایی یا مواد مغذی در خون جلوگیری شود. در افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه ، کلیه ها نمی توانند سدیم ، پتاسیم یا فسفر کافی دریافت کنند. در نتیجه ، آنها در معرض خطر بیشتری برای سطح بالای این مواد معدنی در خون هستند.

در اینجا 17 ماده غذایی است که باید در رژیم غذایی کلیه خود از آنها اجتناب کنید.

1- نوشیدنی تیره.

علاوه بر کالری و قند ، نوشابه ها حاوی مکمل هایی مانند فسفر هستند که نوشیدنی های گازدار را تأمین می کنند. بسیاری از تولیدکنندگان غذا و نوشیدنی برای افزایش طعم ، طول عمر مفید و جلوگیری از تغییر رنگ ، فسفر را در حین فرآوری اضافه می کنند. بدن این فسفر اضافی را بیشتر از فسفر طبیعی ، حیوانی یا گیاهی جذب می کند.

غذاهای کلیوی باید از نوشیدنی های گازدار سیاه اجتناب کنند ، زیرا حاوی فسفر هستند که بسیار جذب می شود.

دیدگاهتان را بنویسید