اهمیت غذاهای سرد و گرم


اهمیت غذاهای سرد و گرم

در حقیقت ، این چهار ترکیب شامل سودا ، مخاط ، خون و صفرا هستند و خواص آنها احساس خوبی در افراد ایجاد می کند. ما چهار مزاج مختلط داریم که دو مورد آن گرم و سرد و دو نوع دیگر خشک و مرطوب است ، اما نه نوع مزاج داریم (4 مزاج ساده شامل گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و 4 مزاج مختلط که در بالا ذکر شد. اگر چهار ترکیب تعادل در بدن وجود داشته باشد و هیچکدام نتوانند دیگری را کنترل کنند ، خلق و خوی نهم ، یعنی خلق و خو ، به دست می آید. اهمیت گرما و سرمای غذا در اینجا نشان داده می شود که می توان گرما و سرمای غذا را با روحیه افراد هماهنگ کرد تا به خلق و خوی متوسط ​​دست یافت. در این قسمت از سایت دکتر دکتر رضا متخصص تغذیه اصفهان اطلاعاتی در مورد اهمیت غذای سرد و گرم به شما ارائه می دهیم. به ما بپیوند

سعدی این را به صورت کوتاهی بیان کرده است:

چهار مخالف شورشی چند روزی خوشحال بودند.

به عنوان یکی از چهار برنده ، شرین جان از قالب بیرون آمد.

دو مخاط اصلی ، مخاط و سودا ، اسیدی هستند و کسانی که تحت سلطه این دو مخاط هستند ، سرد مزاج هستند. اما دو مورد دیگر ، خون و صفرا ، قلیایی هستند و طبیعتی گرم دارند.

روحیه خنک:

اکثر مردم سرد مزاج هستند. بیشتر آنها سفید هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما به مدت طولانی در بدن آنها باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خوابیدن دارند و معمولاً ضعیف هستند. مردم خونسرد هستند و عموماً وحشت ندارند. درون گرا هستند و کمتر احساسات خود را بیان می کنند. موهای آنها شروع به ریزش می کند و به زودی سفید می شود. از آنجا که سیستم سرماخوردگی آنها فعال است ، اسیدیته بالایی در خون دارند که این امر آنها را مستعد ابتلا به بیماری های خود ایمنی مانند ام اس و پارکینسون می کند. ضعف ، ناتوانی ، کمبود انرژی و ضعف در این افراد شایع است. نبض آنها کند و عروق آنها باریک است.

فازی گرم:

افراد گرم مزاج شادتر و با نشاط تر هستند ، اما زود عصبی می شوند. آنها همیشه به سرعت احساس گرما و گرما می کنند. مصرف زیاد شیرینی باعث خارش و خارش در بدن می شود و تمایل به نوشیدن آب دارند. این تعداد کمتر از گروه اول است. بدن آنها در هوای سرد به راحتی گرم می شود ، اما خنک کردن آنها در هوای گرم آسان نیست. این افراد پویا ، زیاده خواه و فعال هستند و احساسات خود را به سرعت بیان می کنند. امروزه اثبات شده است که غذاهای داغ بر سیستم عصبی سمپاتیک تأثیر می گذارد و غذاهای سرد سیستم پاراسمپاتیک را فعال کرده است. همانطور که می دانید ، سیستم سمپاتیک با افزایش ضربان قلب و هایپرمی اعضای بدن همراه است و در بیشتر اندام ها دارای خواص تحریک کننده و فعال کننده است.

دوزهای متوسط:

غذا نیز بین این دو حالت (که ملایم است) وارد می شود. به عنوان مثال ، در برخی نوشته ها ، شیر ، گوشت گوسفند و نان گندم به عنوان غذاهای معتدل ذکر شده است.

اهمیت سرما و گرمای غذا  متخصص تغذیه اصفهان

غذای گرم:

نان گندم ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، گوشت اردک و اردک ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، آب سبزیجات ، آبگوشت ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، توت ، خربزه ، چای سیاه ، نخل خردل ، خرمالو ، ریحان ، اغلب ادویه جات ، نخود فرنگی ، عدس ، لوبیا و تخم مرغ.

غذای سرد:

نان جو ، بادام زمینی ، لوبیا ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، دوغ و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، ریواس ، قارچ ، بیشتر میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، ماست ، دستگاه مرغ ، تمر هندی و زرشک

علائم دیگر انواع مختلف:

الف) دمای پوست: گرما و خنکی پوست نشانه گرما و سرما است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) رشد مو: رشد سریع و رنگ سیاه نشانه گرما و نور کوتاه و سفید نشانه سرما است. فرها نشانه خشکی و نرمی نشانه رطوبت است.

ج) رنگ بدن: بیشتر افراد سرد مزاج سفید هستند و پوست گرم و قرمز نشانه گرما است.

د) رویا: خواب بیش از حد نشانه سرما و رطوبت است ، کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) موارد کار: افراد گرم سریعتر کار می کنند ، اما کولرها کندتر کار می کنند.


دکتر رضا آتمانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا آتمانیانی می تواند با ارائه روشهای اساسی تغذیه و میزان و سبک غذا نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و تغذیه در اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

چربی مناسب برای حفظ سلامتی

محصولات تراریخته و غذایی.

بررسی مضرات قندها.

خطر بالای سیگار کشیدن.



دیدگاهتان را بنویسید