استراتژی های تغذیه ای برای درک سالم


انتخاب غذای سالم

در قرن گذشته تغییرات چشمگیری در زندگی بشر ایجاد شده است. در آغاز دهه 20ث قرن ، متوسط ​​سن هنگام تولد برای زنان و مردان در ایالات متحده 50 سال بود. در سال 2021 ، امید به زندگی تقریبا 77 سال است (1)به این روند افزایش سن تا 2125 سال و 85 سال ادامه خواهد داشت. توجه به این نکته ضروری است که این تغییر در درجه اول به دلیل کاهش نرخ اولیه بیماریها و نه افزایش سن است. به همین دلیل ، بسیاری از افراد بیشتر در دوره ای که می توان آنها را به عنوان “افراد مسن” طبقه بندی کرد ، عمر بیشتری دارند. در حال حاضر ، 13 درصد از جمعیت ایالات متحده بالای 65 سال دارند ، در حالی که 4 درصد در سال 1900 بود. (2)به بنابراین ، بحث در مورد تحقیقات مربوط به اثرات بانگاپا بر فیزیولوژی و متابولیسم به منظور ارتقاء سیاست ها و شیوه های بهداشت عمومی که به نفع سالمندان است ، مهم است.

تغذیه خوب صرف نظر از سن فرد مهم است زیرا می تواند از بیماری هایی مانند پوکی استخوان ، فشار خون بالا ، بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 و برخی سرطان ها جلوگیری کند. با این حال ، تغذیه مناسب در افراد مسن ممکن است به دلیل تغییر در پذیرش مرخصی انرژی و هزینه های مرخصی انرژی با افزایش سن اهمیت بیشتری پیدا کند. ضعف در تعادل انرژی می تواند توسط عوامل متعددی مانند کاهش اشتها و افزایش رضایت ایجاد شود. (3)تغییر در غلظت قند خون (4)ضعف در تولید هورمون (5)تغییر در طعم و بو (6)، کاهش تنوع غذایی (7) و عوامل پزشکی و اجتماعی (8)به علاوه بر این ، با افزایش سن ، محققان متوجه کاهش میزان انرژی آزاد شده در هنگام استراحت بدن شده اند.(9) و مقدار انرژی مورد استفاده برای هضم ، جذب و ذخیره غذای مصرفی(10)به روی هم رفته ، این تغییرات در متابولیسم با افزایش سن ، استراتژی های تغذیه ای م effectiveثری را برای کمک به سالمندان در سالم ماندن در پرخوری توصیه می کند.

استراتژی های تغذیه ای که به سالمندان کمک می کند با برآمدگی سالم بمانند

  • شامل گروه های غذایی که مواد مغذی بدون کالری اضافی را تامین می کنند ، مانند میوه ها و سبزیجات (در انواع و رنگ های مختلف) ، غلات کامل (مانند بلغور جو دوسر ، نان سبوس دار و برنج قهوه ای) ، محصولات لبنی بدون چربی یا کم چرب سرشار از ویتامین D هستند و کلسیم (مانند شیر ، ماست ، شیر گردو) ، منابع پروتئینی چربی (مانند غذاهای دریایی ، گوشت های چرب ، مرغ و تخم مرغ) و چربی های سالم (مانند گردو ، بادام ، آووکادو) به طول عمر سالم تری تبدیل می شود.
  • غذاهای کم کالری و کم مواد مغذی (به عنوان مثال ، غذاهای پرکالری اما برخی مواد مغذی مانند چیپس ، شیرینی ، محصولات پخته شده ، نوشابه و الکل) را به حداقل برسانید.
  • چربی های اشباع و ترانس (به عنوان مثال ، محصولات حیوانی ، مارگارین ، غذاهای سرخ شده و فرآوری شده) را کاهش دهید.
  • مایعات کافی برای اطمینان از هیدراتاسیون مناسب و جلوگیری از کم آبی بدن بنوشید. Bungapa و برخی از داروها می توانند بر احساس تشنگی تأثیر بگذارند. افراد مسن باید دو تا سه لیتر مایعات در روز به شکل آب (در حالت ایده آل) ، گیاهان ، آبگوشت یا غذاهای حاوی مایع مانند اسموتی و سوپ مصرف کنند.
  • مطابق با دستورالعمل های ACSM فعالیت بدنی خود را حفظ کنید تا با کاهش خطر ابتلا به سقوط ، شکستگی ، بیماری عروق کرونر قلب ، فشار خون بالا ، برخی سرطان ها و دیابت ، اثرات مفیدی بر پرخوری سالم داشته باشید.(11)به

نویسنده: Rohit Ramadoss ، MS ؛ استلا ال.

متون

  1. NVSS – امید به زندگی (10 مارس 2021).
  2. مشخصات قدیمی آمریکایی ها 2017 | progressingstates.org.
  3. شواهدی برای تشدید بی اشتهایی: انتقال و اشتها از دستگاه گوارش در افراد مسن سالم در مقابل بزرگسالان جوان. مجله آمریکایی فیزیولوژی-تنظیمی ، فیزیولوژی یکپارچه و مقایسه ای.
  4. کمپفیلد ، LA ، اسمیت ، FJ ، روزنبام ، M. ، و Harsh ، J. (1996). غذای انسان: شواهد فیزیکی با استفاده از نمونه اصلاح شده علوم اعصاب و بررسی رفتارهای بیولوژیکی ، 20 (1) ، 133-137.
  5. راث ، جی اس (1979). فعالیت هورمونی در طول پرخوری: تغییرات و مکانیسم ها Isms سن و رشد ، 9 (5) ، 497-514.
  6. Dotty ، RL ، Shaman، P.، Applebaum، S.L.، Gibson، R.، Siksarski، L.، & Rosenberg، L.A. (1984). توانایی تشخیص بو: با افزایش سن تغییر می کند. ساینس ، 226 (4681) ، 1441-1443.
  7. کوه ، F. ، و K.J. ، S. (1985). توصیف الگوهای مصرف با روشهای فراوانی غذا: غذاهای اصلی و غذاهای متنوع در رژیم غذایی آمریکاییهای مسن تر. مجله انجمن رژیم درمانی آمریکا ، 85 (12) ، 1570-1576.
  8. D. Castro، J. M.، and D. Castro، E.S. (1989). الگوهای غذایی طبیعی انسان: تأثیر حضور دیگران مجله آمریکایی تغذیه بالینی ، 50 (2) ، 237-247.
  9. فوکاگاوا ، NK ، Bandini ، LG و Young ، JB (1990). تأثیر سن بر ترکیب بدن و سرعت متابولیسم آرامش بخش مجله آمریکایی فیزیولوژی-غدد درون ریز و متابولیسم ، 259 (2) ، E233-E238.
  10. اثرات حرارتی رژیم غذایی در رابطه با تعادل انرژی در مردان مسن – تاریخ مختصری از تغذیه و هضم خشکبار 1983 ، جلد. 27 ، شماره 1 – ناشران موثر.
  11. گزارش علمی | health.gov.

دیدگاهتان را بنویسید